Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Inconjurat de gradini luxuriante verzi, cu maslini si pini inalti, hotelul Astris Sun este alegerea perfecta pentru o vacanta de neuitat intr-o atmosfera calda si primitoare.

Localizare

Hotelul Astris Sun  a fost deschis în anul 1996 şi este situat în staţiunea Astris, aproape de cele mai bune plaje ale insulei Thassos (Astris, Psili Ammos, Salonikios şi Alice). Hotelul Astris Sun este localizat în partea de sud a insulei Thassos, la aproximativ 200 de metri de plajă şi la 8 km de staţiunea Potos. Distanţa faţă de cea mai apropiată staţie de autobuz este de doar 100 de metri, iar aeroportul din Kavala este la aproximativ 90 km.

Plaja

Plaja este publică cu nisip şi pietricele. Şezlongurile şi umbreluţele sunt contra cost, dar cei ce aleg sa consume băuturi de la barul de pe plajă pot beneficia de un set gratuit.

Facilitati hotel

Înconjurat de grădini luxuriante verzi, cu măslini şi pini înalţi, hotelul Astris Sun este alegerea perfectă pentru o vacanţă de neuitat într-o atmosferă caldă şi primitoare.

Hotelul Astris Sun a fost renovat în anul 2012 şi pune la dispoziţia oaspeţilor săi recepţie 24 h, un restaurant à la carte (turiştii pot alege din 4 feluri de mâncare), snack bar, lobby bar, acces internet, piscină, bar la piscină, terasă, teren de tenis, tenis de masă şi parcare gratuită.

Facilitati camere

Toate camerele hotelului Astris Sun dispun de TV, radio, telefon, frigider, aer condiţionat (gratuit), acces internet Wi-Fi gratuit, seif şi balcon. Camerele nu au chicinetă şi pot fi duble sau triple cu vedere la mare, la piscină sau la gradină. Baby cot disponibil la cerere (gratuit).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sporturi
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Bar

Locatie