Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AEGLI

Descriere

Hotelul AEGLI 2* este situat in Skala Potamia, la aproximativ 1km de centrul orasului, 270 m departare de plaja si 13km de portul Limenas. Fiind situat intr-o zona linistita, hotelul reperezinta o locatie excelenta pentru petrecerea unei vacante relaxante. In apropierea hotelului, turistii se pot bucura de numeroase restaurante, baruri, cafenele si magazine.
Localizare

Hotelul AEGLI 2* este situat in Skala Potamia, la aproximativ 1km de centrul orasului, 270m departare de plaja si 13km de portul Limenas. Hotelul a fost renovat in anul 2003 si este deschis din luna mai pana in luna octombrie.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de 12 camere, parcare, piscina pentru adulti si copii, bar la piscina. La cerere, sunt permise animale de companie.

Facilitati camere

Hotelul pune la dispozitia turistilor camere standard, frumos amenajate si prevazute cu aer conditionat, TV -satelit, uscator de par, baie proprie, seif (gratuit), chicineta echipata complet, frigider.

Drinks & Food

Turistii pot servi micul dejun, tip bufet in cadrul hotelului.

Facilitati copii

Copiilor le este pusa la dispozitie o piscina special amenajata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.