Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotel Alma 3*** Mamaia este situat in sudul statiunii, in zona piatetei Perla, oferind acces rapid la Telegondola, Aqua Magic, restaurante si zonele comerciale.
Descriere: Hotel Alma este structurat pe 3 etaje, cu doar 21 de camere duble, 3 camere single si 1 apartament, fapt care asigura oaspetilor sai intimitate intr-o statiune atat de aglomerata cum este Mamaia. Spatiile de cazare sunt amenajate modern si primitor, cu mobilier nou, televizor, minibar, aer conditionat si internet, baie cu dus si uscator de par.

Restaurant: Pentru servirea mesei, Hotel Alma are in dotare un restaurant elegant si stilat, cu o capacitate de 70 de locuri, situat la parter. Hotelul dispune si de bar, iar accesul la parcare este gratuit in limita disponibilitatii. Nu se accepta rezervarea pe loc de parcare.
Hotelul Alma este deschis tot timpul anului.

Camere:
Toate camerele duble au bai proprii cu dus, uscator de par, internet, minibar, aer conditionat, televizor. Toate camerele au balcon mobilat, exceptie fac 3 camere, care detin balcon mic, stil frantuzesc. Suprafata 20 mp.
Camera single are 14 mp suprafata, dotata cu un pat single, in rest are aceleasi dotari ca si camera dubla.
Apartamentul este format dintr-un dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila si TV, separate prin usa si baie cu cada. Apartamentul pentru 4 persoane este situat la etajul 4 si nu are balcon. Suprafata 39 mp.

Masa:
- micul dejun se serveste in sistem bufet suedez, cu produse de catering,
- in perioada de extrasezon, micul dejun se serveste individual, nu bufet suedez

Facilitati:
- hotelul pune la dispozitie servicii de spalatorie, seif contra-cost.

Animale de companie: Hotelul nu accepta cazarea cu animale de companie.

Alte info:
- ora check in: 16.00 si ora check out: 11.00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 1% din valoarea tarifului de cazare pentru intreg sejurul, exclusiv T.V.A.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.