Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anastasia Resort & Spa


Descriere

Anastasia Resort Hotel din statiunea Halikidiki este situat in apropiere de satul N. Skioni din Kassandra. Hotelul se afla la o distant de 100 km de Salonic, 85 km de aeroportul “Macedonia”, 25 km de Kallithea şi la 10 km de Hanioti în Halkidiki.

Localizare

Anastasia Resort Hotel din statiunea Halikidiki este situat in apropiere de satul N. Skioni din Kassandra. Hotelul se afla la o distant de 100 km de Salonic, 85 km de aeroportul “Macedonia”, 25 km de Kallithea şi la 10 km de Hanioti în Halkidiki.

Facilitati camere

Hotelul pune la dispozitia turistilor 100 camere de lux (75 cu vedere spre Marea Egee si spre livada de maslini a hotelului si 25 cu vedere la dealurile cu paduri de pin din imprejurimi); 3 apartamente de lux (jacuzzi, mini bar, Fax, DVD player, balcon de 74m² cu masa, scaune, sezlonguri); la parter se afla camerele pentru familii (1 dormitor + living) cu acces imediat la gradina. Toate camerele au urmatoarele facilitati: baie proprie, uscator de par, aer conditionat (rece si cald), tv cu televizune prin satelit, telefon, seif, frigider, balcon, halate de baie, prosoape de plaja, acces gratuit la internet)

Facilitati hotel

Hotel Resort Anastasia include un restaurant principal „Elia”. Barul de la piscina „Poseidonas” ofera bauturi racoritoare, cocktailuri şi gustari. La Taverna "Votsalo" situata chiar pe plaja se poate servi pranzul sua cina (mancaruri mediteraneene si peste proaspat). Lobby Bar, cu vedere asupra Marii Egee, ofera o mare varietate de cafele, vinuri şi băuturi. Hotelul ofera urmatoarele servicii: room service, camera pentru persoane cu nevoi speciale, camera comuna cu televizor, mini market, servicii medicale, serviciu de spalatorie/curatatorie chimica, parcare gratuita.

Sport si agrement

Volei pe plaja, sala de fitness si de gimnastica, sauna, cabinet de tratamente faciale si corporale, SPA, masaj, baie de aburi cu aromoterapie, salon de coafura, sala de biliard si de jocuri electronice, sala de cinema, mese de ping-pong.

Piscina

Piscina interioara incalzita si piscina exterioara + piscina pentru copii.

Facilitati pentru copii

Loc de joaca special amenajat; gradinita; serviciu de baby-sitting (la cerere).

Plaja

Hotelul beneficiaza de o plaja privata. Pe plaja hotelului se pot servi bauturi sau gustari usoare.

Alte facilitati

Anastasia Resort Hotel ofera servicii specializate pentru organizarea de conferinte si intalniri de afaceri. Hotelul pune la dispozitie 4 sali de lux: „Anastasia” – sala de mese pentru 200 de persoane, „Kassandra” – sala pentru 35 de persoane, „Sithonia” – sala de mese pentru 25 de persoane; „Athos” – sala de mese pentru 55 de persoane. Anastasia Resort oferă, de asemenea, un spaţiu expoziţional de 101 de metri patrati. Transport VIP de la / la aeroportul Salonic

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Room service
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere familii
CH ( incalzire centralizata )
Babysitting
AC ( aer conditionat )

Locatie