Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Marina Beach 4* este situat in apropierea plajei din statiunea Duni si dispune de numeroase facilitati de petrecere a timpului liber: piscina exterioara, teren de tenis, spectacole de animatie, rstaurant, snack bar si bar la piscina.
Localizare

Hotelul Marina Beach 4* este situat in statiunea Duni, in satul de vacanta Duni Royal Resort, in apropirea plajei de nisip.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de numeroase facilitati, dintre care pot fi amintite: 261 de camere, restaurant principal cu zona pentru nefumatori si terasa exterioara, spectacole de animatie pentru toate varstele, piscina exterioara, facilitati pentru copii, centru SPA, sauna, jacuzzi, sala de fitness, snack bar, cursuri de dans.

Facilitati camere

Camerele sunt prevazute cu aer conditionat/ sistem de climatizare, TV prin satelit, telefon, minifrigider, seif contra cost, baie proprie cu uscator de par si cada/cabina de dus, balcon ori terasa, vedere spre mare sau gradina.
Tipuri de camere:
- Camera Standard: 180 de camere a caror suprafata varianza intre 26 – 28 mp;
- Suita Junior: 62 de suite ce dispun de 32-36 mp, dormitor twin si living cu o canapea extensbila;
- Suita Standard: 19 apartamente spatioase in care turistii vor regasi dormitor cu pat king, living si zona de relaxare.

Sport si divertisment

Turistii cazati in cadrul acestui hotel dispun de acces la piscina exterioara, teren de tenis, masa de tenis, spectacole de animatie, sala de aerobic, disco, animatie la piscina, cursuri de dans.

Drinks & Food

Turistii cazati in cadrul acestui complex pot servi masa la restaurantul principal Marina, a carui capacitate este de 70 locuri la mese in salonul interior si 200 de locuri pe terasa. In cadrul acestuia pot fi regasite zona pentru nefumatori, colt pentru gustari reci si calde, precum si bufete tematice (bulgaresc, italian, asiatic si pescaresc). Pe langa acestea, in vederea asigurarii unui sejur minunat, turistii se pot bucura de snack bar, lobby bar si bar la piscina.

Facilitati copii

Copiilor le stau la dispozitie miniclub pe diferite grupe de varsta (3-6 ani, 7-12 ani si 13-16 ani), scaune de copii in restaurant, spatiu de joaca, animatie, discoteca si salon cu proiectie video.

SPA & Welness

Turistii se pot bucura de acces in cadrul centrului SPA unde se vor relaxa in cadrul salii de fitness, saunei si la jacuzzi.

Site web

http://www.duni.bg/hotels_marina.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.