Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantica Grand Mediterraneo Resort&Spa


Descriere

Atlantica Grand Mediterraneo Resort SPA, aflat in insula Corfu, este locul ideal pentru relaxare si odihna. Acesta ofera cazare in camere moderne si o multime de facilitati menite sa transforme orice sejur intr-o vacanta cat mai relaxanta.Sport si agrement
Pentru petrecerea timpului liber, hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai: excursii organizate, excursii cu biciclete, sporturi pe apa, teren de golf, 3 terenuri de tenis cu nocturna, scufundari, camera de jocuri, sala de fitness, centru SPA si wellness, piscina interioara si opt camere pentru tratament.

Localizare
Atlantica Grand Mediterraneo Resort SPA este localizat in insula Corfu, la 900 m departare fata de cea mai apropiata plaja, Ermones Beach. Aeroportul International din Corfu se afla la o distanta de 15 km departare fata de hotel, iar plajele Peleas si Glyfada se afla la 5 km departare fata de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Resortul dispune de piscina (atat interioara cat si exterioara) dotata cu sezlonguri si umbrele si acces direct la plaja. 

Atlantica Grand Mediterraneo Resort SPA detine trei restaurante, dintre care unul se afla pe plaja, doua baruriposibilitatea organizarii de cine festive sau tematice, facilitati SPA, parcare, seerviciu de concierge, transfer, inchirieri masini.