Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB HOTEL TITAN


Descriere

Club Titan este situat in Kargicak, la 14 km de centrul Alanyei si 150 km de aerportul din Antalya. A fost construit in anul 1988 si se intinde pe o suprafata totala de 75 000 m2. Ultima sa renovare a avut loc in anul 2015 si este format din o cladire principala Main Building cu 3 nivele si alte opt cladiri cu 3 nivele. Facilitati hotel: Acest hotel de 4* ofera servicii si facilitati precum: restaurant principal, 2 baruri (la piscina si pe plaja), piscina exterioara seif contra cost (la receptie), medic contra cost (la solicitare), spalatorie magazine, coafor, internet cafe contra cost, internet WiFi gratuit (in lobby). Alte servicii: baie turceasca, aerobic, aqua aerobic, sala de fitness, volei pe plaja, tenis de masa, darts, bocce, animatie. Camerele sunt dotate cu : baie cu dus, foehn, aer conditionat, telefon televizor, balcon, minibar -contra cost. Plaja este privata cu nisip-pietris iar sezlongurile si umbrelele sunt gratuit. Saltelele si prosoapele de plaja sunt contra cost.

Localizare

Camerele sunt in numar de 161 si sunt dotate cu: grup sanitar, uscator de par, aer conditionat, mini bar, TV, telefon, unele camera avand si balcon.

Facilitatile hotelului

Cabinet medical,  servicii pentru persoanele cu dezabilitati, curatatorie, spalatorie, seif la receptie,magazine cu bijuterii, parcare, o sala de conferinte.

Sport si agreement

Piscina exterioara cu sectiune pentru copii, aquapark , sala de jocuri , masaj, sauna, baie turceasca,  sala de fitness, discoteca in aer liber, animatie,  tenis de camp si de masa.Restaurante si baruri: 2 restaurante principale in sistem bufet deschis, 3 baruri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.