Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARNOR DELUXE HOTEL & SPA


Descriere

Localizare Hotelul ARNOR DELUXE HOTEL & SPA este situat in Side - Manavgat, la 65 km de aeroportul din Antalya si la 70 km de Antalya. Facilitati hotel Baruri: Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar, Arnor Bar. Facilitati camera Balcon, Pardoseală laminată, Pat dublu, Pat simplu, Ușă intermediară, Cabină de duș, WC, Uscător de păr, Seturi de baie, Televizor LED (satelit), Mini bar, Aer condiționat, Seif, Telefon cu disc direct, Detectoare de incendiu, Ceainic + Set pentru prepararea băuturilor calde, Halat de baie, Wi-Fi (Internet). Sporturi Activități de zi: Turnee sportive, Tenis de masă, Darts, Aerobic, Volei pe plajă, Fitness Center (+16), Zumba, Step, Gimnastică, Gimnastică acvatică, Jocuri în piscină, Boccia. Activități sportive cu plată: Sporturi acvatice motorizate, Școală de scufundări.

Descirere Hotel

Hotelul este deschis din anul 2020, situat la 65 km de aeroportul din Antalya, 1 km de centul statiunii Side si la 5 bkm fata de orasul Manavgat.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de 275 de camere standard, 57 de camere de familie si 3 camere pentru persoane cu dizabilitati, in total 335 de camere distribuite pe sapte etaje. Cuprinde un atrium impunator cu receptie, lift, restaurant principal, terasa in hol precum si 2 restaurante A’la Carte, diverse baruri si un serviciu medical (durata limitata).

Veti gasi intr-o gradina cultivata o piscina mare si o piscina pentru copii, in continuare o piscina cu 6 tobogane cu apa, terase pentru plaja în jurul episodului, un bar la piscina, un snack bar si un bar pe plaja. Prosoape de plaja, sezlonguri si umbrele de soare sunt oferite gratuit pentru confortul dumneavoastra.

Plaja privata a hotelului este situata pe celebra si unica plaja din Side. Puteti ajunge la plaja, care se afla la 1200 de metri si puteti profita de facilitatile gratuite pentru mancare si bauturi de pe plaja cu nisip. Sezlongurile, saltelele, umbrelele si prosoapele sunt oferite gratuit pe plaja si la piscina.
De asemenea, va puteti petrece ziua in piscina in aer liber pentru copii si adulti sau în piscina interioara incalzita sezonier.

Detine restaurant principal, a la carte restaurant, restaurant pe plaja si snack restaurant + patiserie plus baruri in interior si exterior.

Contra cost: sporturi acvatice, ore de inot, jocuri computeriate, jacuzzi, masaj si diferite tratamente corporale/faciale, in plus, va ofera un serviciu de spalatorie, coafor, minimarket precum si un boutique,

Facilitati camere

In camere, exista aer conditionat central care functioneaza la anumite ore, TV LCD care va permite sa vizionati canalele prin satelit dorite si telefoane cu linie directa, dus si uscator de par.

Exista, de asemenea, cutie de valori, minibar, ceainic, ceai si cafea. Camerele au balcoane si vedere la oras sau la piscina. Puteti beneficia de servicii Wi-Fi gratuite si nelimitate. 

Alte activitati

Turistii se pot bucura de practicarea anumitor sporturi (tenis, darts, volei pe plaja, zumba, gimnastica etc) si de programele de entertaiment (aminatie pentru adulti si pentru copii, show-uri live, disco etc).

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Piscina exterioara
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Piscina interioara