Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARMAS SUNRISE LARA


Descriere

Localizare: Hotelul se afla la 11 km de aeroportul din Antalya. Facilitati camera: Toate camerele hotelului sunt spatioase, mobilate cu paturi franceze. Fiecare cameră oferă aer condiționat și TV cu ecran plat. Facilitati Hotel: Restaurant principal, restaurant A la Carte, snack restaurant, bar la piscina, snack bar, baie turceasca, sauna, masaj, club pentru copii, internet, seif in camera, zona de cumparaturi, serviciu inchiriere auto, piscina exterioara, piscina pentru copii cu 5 tobogane.

Localizare hotel

Armas Sunrise Lara se află în Antalya. Unitatea de cazare este situată la 14 km de Poarta lui Hadrian, de cascada şi parcul natural Kursunlu, precum şi de Turnul cu Ceas din Antalya. Portul de agrement din orașul vechi este la 14 km de hotel, iar Muzeul Antalya se află la 16 km.

Facilitati hotel

Restaurant principal, restaurant A la Carte, snack restaurant, bar la piscina, snack bar, baie turceasca, sauna, masaj, club pentru copii, internet, seif in camera, zona de cumparaturi, serviciu inchiriere auto, piscina exterioara, piscina pentru copii cu 5 tobogane. Oaspeții au la dispoziție o saună.

Facilitati camere

Camere duble standard: sistem electronic de inchidere a usii, aer conditionat individual, pat dublu sau doua paturi de o persoana, minibar, TV satelit, LCD, canale muzicale, canal TV cu desene animate, seif, telefon, uscator de par, balcon, parchet laminat.
 
Camere de familie: Cu o capacitate maxima de cazare de 2+2 persoane si o suprafata de aproximativ 36 mp, acest tip de camera este dotata cu: sistem electronic de inchidere a usii, aer conditionat individual, doua paturi duble si o canapea frantuzeasca, minibar, TV satelit , LCD, canale muzicale, canal TV desene animate, seif, telefon, uscator de par, balcon, parchet laminat.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Room Service
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Fitness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Recepție 24h