Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARMAS LABADA HOTEL


Descriere

Locație: Kemer: 5 km Antalya: 50 km Aeroportul Antalya: 60 km Facilități Hotel: Plajă privată lângă mare (nisip și pietriș) Piscină exterioară cu tobogane: 356 m2 Piscină interioară: 120 m2 Centru de fitness Club pentru copii Animație și activități sportive Wellness și SPA (hamam, saună) Restaurante și baruri Sală de întâlniri Internet Wi-Fi gratuit în toate camerele și spațiile comune Camere Standard: Suprafață: 30 - 39 m2 Capacitate: 2+2, 3 persoane Facilități: Baie cu cadă sau duș, aer condiționat central, minibar (băuturi răcoritoare reumplut la sosire), TV LCD, seif, balcon. Restaurante și Baruri: Principalele restaurante și baruri, inclusiv un restaurant de pește (o dată pe ședere gratuit). Ore de funcționare pentru mese și băuturi variate, inclusiv mic dejun, prânz, cină, gustare târzie și bufet deschis. Distante: Kemer: 5 km Antalya: 50 km Aeroportul Antalya: 60 km Servicii Gratuite: Acces la piscină cu tobogane Centru de fitness Club pentru copii (4-12 ani) Internet Wi-Fi Seif în cameră Servicii cu Cost Suplimentar: Băuturi importate, băuturi în sticle Suc de portocale proaspăt (mic dejun, mic dejun târziu) Sporturi acvatice motorizate și nemotorizate Închirieri (prosoape de plajă, scaune de plajă) Servicii de spălătorie și călcătorie Servicii de telefonie, fax, copiere și poștă Baby Bed, Baby chair, Baby carriage Honeymoon Concept (pentru cupluri cu certificat de căsătorie) Program de Funcționare: Check-in: 14:00 Check-out: 12:00

Localizare

Hotelul este localizat in statiunea Kemer, la 65 km de aeroportul din Antalya si la 10 km de orasul Kemer.

Facilitati hotel

Restaurantul principal serveste preparate internationale in stil bufet, de asemenea sunt disponibile 2 restaurante a la carte cu specific mediteraneen si turcesc. Plaja proprie este in imediata apropiere a hotelului si este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Copii au si ei o piscina exterioara, loc de joaca, miniclub si bona (contra cost).Turistii se pot relaxa la centru Spa unde pot beneficia de servicii de masaj, sauna si baie turceasca. Alte activitati disponibile la hotel sunt : aerobic, volei pe plaja, tenis, minigolf, biliard si diverse sporturi acvatice.

Facilitati camera

Renovat in 2017, hotelul detine o cladire principala cu 3 etaje. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, televizor, uscator de par, telefon si minibar.

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Rent-a-car
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Bar
AC ( aer conditionat )