Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARMAS GUL BEACH


Descriere

Locație: Armas Gül Beach este situat în Kemer, la o distanță de 1 km de centrul orașului Kemer și la 45 km de Antalya. Aeroportul din Antalya se află la 55 km distanță. Facilități Hoteliere: Concept: Ultra All-Inclusive (10:00 - 02:00) Anul Fondării: 2004 Ultima Renovare: 2022 Plajă: Lângă mare, cu plajă privată Limbi Vorbite: Turcă, Engleză, Germană, Rusă Carduri Acceptate: Visa, Master Card Camere: Tipuri de Camere: Standard, Promo Room (fără balcon - parter), Anex Standard Room, Anex Family Room Dotări Standard ale Camerelor: Sistem electronic de închidere a ușii, aer condiționat individual, minibar (băuturi răcoritoare - umplut o dată la sosire), TV prin satelit, TV LCD, canale muzicale, baie cu duș, balcon. Restaurante: Rose Main Restaurant, A la Carte Restaurant, Beach Snack Restaurant, Anex Snack Restaurant Baruri: Lobby Bar, Pool Bar, Snack Bar, Anex Pool Bar, Anex Lobby Bar Servicii cu Plată: Băuturi de import, băuturi îmbuteliate, sucul proaspăt de portocale (mic dejun, late breakfast), sporturi nautice motorizate și nemotorizate, servicii de telefon, fax, copiere și poștale, servicii de spălătorie, cărucior pentru copii, spa și masaj. Piscine și Plajă: Piscine în clădirea principală și în clădirea Anex, piscină Anex cu tobogane de apă, plajă privată lângă mare. Spa & Wellness: Baie turcească și saună gratuite, îngrijirea pielii, masaj cu spumă și peeling (cu taxă). Activități și Divertisment: Animație, tenis de masă, aerobic, muzică live, spectacole de noapte, darts, discotecă, volei pe plajă, sporturi nautice motorizate și nemotorizate, fitness center. Club pentru Copii: Mini Club (4-12 ani) cu program zilnic, mini disco, loc de joacă, scaun pentru bebeluși. Servicii Gratuite: Mese principale, gustare de noapte, restaurant A' la Carte (o dată pe ședere gratuit), gustări, gözleme, înghețată, prosoape de plajă, umbrele, șezlonguri, saltele, pat pentru copii. Altele: Limbi Vorbite: Turcă, Engleză, Germană, Rusă Carduri Acceptate: Visa, Master Card Conexiune wireless în toate camerele, zonele publice și lobby, gratuit Conceptul de lună de miere pentru oaspeții cu certificat de căsătorie: coș cu fructe, sticlă de vin, decor special al camerei la sosire, mic dejun în cameră o dată pe ședere. Animalele de companie sunt acceptate (numai în camerele de grădină). Check-in la ora 14:00, check-out la ora 12:00.

Localizare

Hotelul este situat in statiunea Kemer, la 55 km de aeroportul din Antalya si la 1 km de centrul orasului Kemer.

Facilitati hotel

 Pe langa restaurantul principal, hotelul mai detine si un restaurant a la carte cu specific pescaresc. Plaja este in imediata apropiere a hotelului si este o plaja dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Turistii se pot relaxa la sauna sau pot face diferite activitati sportive.

Facilitati camera

Renovat in 2013, acest hotel ofera cazare in cladirea principala de 5 nivele si in 2 cladiri Anex Building cu 4 nivele (peste drum de cladirea principala, accesul se face prin pasaj subteran). Camerele sunt dotate standard cu aer conditionat, televizor, telefon, minibar si seif (contra cost).

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Room service
Piscina exterioara
Bar
AC ( aer conditionat )