Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARCANUS SIDE RESORT


Descriere

Hotelul este situat in statiunea Side, la 75 km de aeroportul din Antalya si la 4 km de orasul Side. Renovat in 2014, hotelul ofera cazare in cladirea principala de 6 etaje. Facilitati camere: Camerele sunt spatioase si dotate cu aer conditionat, televizor, telefon, uscator de par si mini bar. Facilitati hotel : Pe langa restaurantul principal, hotel mai detine 4 restaurante a la carte cu specific turcesc, pescaresc si italian. Piscina exterioara este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare, la fel si plaja proprie care este in imediata apropiere a hotelului. Turistii au acces la un centru SPA unde pot avea parte de servicii de masaj, sauna si baie turceasca.

Localizare

Arcanus Side Resort este situat pe malul mării, la 5 km de centrul animat al orașului Side. Aeroportul din Antalya este la 75 km față de proprietate.

Facilitati hotel

Complexul oferă o plajă privată cu şezlonguri şi umbrele de soare gratuite şi un debarcader, 2 piscine în aer liber, tobogane cu apă, piscină interioară, centru de fitness, teren de tenis şi facilităţi de spa, acces internet Wi-Fi gratuit în zonele comune, restaurant (a la carte și bufet), bufet potrivit copiilor, meniu masă pentru copii, meniuri cu diete speciale (la cerere), snack bar, schimb valutar, check-in/check-out express, recepţie deschisă nonstop, divertisment de seară, club pentru copii, facilităţi de sporturi nautice (la unitatea de cazare la un cost suplimentar), club de noapte/DJ, personal multilingv(turcă, rusă, engleză standard, germană). Opţiunile de luat masa includ restaurante à la carte şi tip bufet. Oaspeţii pot lua masa pe terasa cu vedere la mare, iar barurile oferă o varietate de băuturi alcoolice şi non-alcoolice.

Facilitati camera

Camerele de la Arcanus Side Resort sunt decorate modern şi includ TV cu ecran plat, aer condiţionat şi minibar, grup sanitar propriu, balcon cu vedere la mare sau la grădină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )