Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMON HOTELS BELEK


Descriere

Localizare Hotelul AMON HOTELS BELEK este situat la 7 km de statiunea Belek, la 25 km de aeroportul din Antalya si 39 de km de orasul Antalya. Facilitati hotel Servicii Gratuite ale Hotelului: Conexiune Wireless la Internet (în Lobby, Camere și Zonele Generale), Parcare, Suc de Portocale la Micul Dejun, Serviciu de Alimente fără Gluten (la cerere). Servicii contra cost ale Hotelului: Doctor și Asistent Medical, Centru Comercial, Spălătorie, Curățătorie Chimică, Serviciu Foto, Închiriere Mașini, Telefon, Fotocopiere, Servicii SPA: Cu plata: Diverse tipuri de masaje, Kese (exfoliere), Îngrijirea pielii și a corpului. Gratuit: Hamam turcesc, saună Facilitati camera Baie (duș), Toaletă, Uscător de păr, Linie telefonică directă, Minibar, Wi-Fi, Seif închiriabil, Canale de muzică prin satelit și Aer condiționat split. Plaja Plaj: Plaja este situată la o distanță de 1450 de metri de hotel. Arealul alocat pentru Amon Hotels Belek se află într-o parte dedicată la Plaja Publică. Servicii Plajă: Între orele 08:00-19:00, hotelul oferă servicii de transfer între plajă și hotel. Mâncare și Băuturi pe Plajă: La restaurantul public de pe plajă, este inclus în conceptul de a alege un prânz și băuturi nelimitate fără alcool. Tipul Plajei: Mixt de nisip și pietriș. Șezlonguri/Umbrele: Gratuite. Prosoape Plajă & Piscină: Disponibile între orele 08:00-19:00, furnizate cu cartea de prosoape. Sporturi Activități Sportive Gratuite: Sală de Fitness, Tenis de Masă, Darts, Volei, Mini Fotbal. Activități Sportive contra cost: Sporturi Acvatice.

Localizare

Hotelul a fost renovat ultima data in 2020 si se situeaza la o distanta de 7 km de Belek, Antalya 39 km, distanta pana la Aeroportul Internațional Antalya 25 km
 

Facilitati hotel

Hotelul detine un restaurant a la carte, restaurante a la carte cu specific divers, meniuri pentru diverse diete, baruri, piscine exterioare si interioare unde turistii pot beneficia de umbrele.

Activitati: Aqua Gym, Darts, Tenis de masă, jocuri și competiții, Muzică live, Aqua Spinning, Happy Hour, Kangoo Jumps, Petrecere la piscină, Petrecere, After Party.
 
Contra cost: servicii medicale, magazine, spalatorie, fotograf, rent a car, masaje si tratamente SPA.

Facilitati camere

Baie (Duș), WC, uscător de păr, telefon direct, minibar, Wifi (conexiune la internet wireless), seif, TV prin satelit, aer condiționat split, set de ceai și cafea.

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Sporturi
piscină interioară