Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOBEDAN BEACH RESORT COMFORT(EX.ALVADONNABEACHRESORTCOMFORT)


Descriere

Localizare: Hotelul DOBEDAN BEACH RESORT COMFORT este situat pe malul marii, la 55 km de aeroportul Antalya, la 10 km de orasul Side, la 4 km de localitatea Colakli. Acesta a fost construit in anul 2004, se intinde pe o suprafata totala este de 32 000 m2 iar ultima renovare a avut loc in anul 2014. Facilitati hotel: Acest hotel de 5* ofera facilitati si servicii precum: restaurant principal, 3 restaurante a la carte (italian, turcesc, pescaresc) 8 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, 4 tobogane, cinema, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie. Alte servicii si facilitati: baie turceasca, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, sala de fitness, aerobic, acqua aerobic, baschet volei, volei pe plaja, teren de tenis cu suprafata dura, inchirierea echipamentului de tenis, nocturna terenului de tenis, squash. Facilitati camere: Toate camerele sunt dotate cu facilitati si servicii precum: baie cu cada si dus, foehn, halat, papuci, aer conditionat centralizat, televizor, telefon, minibar, fierbator ,seif (gratuit), balcon. Facilitati copii: bufet, 4 piscine, tobogan, loc de joaca, miniclub (4-12 ani), junior club (13-16 ani). Plaja este proprie cu nisip. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri - gratuit.

Localizare

Dobedan Beach Resort se afla pe malul marii, la 10 km de centrul orasului Side si la 55 km de aeroportul din Antalya. Hotelul a fost construit in anul 2004 si este alcatuit din 6 corpuri de 4 etaje.

Facilitatile hotelului

Hotelul dispune de un restaurant principal (tip bufet), 7 baruri, piscine exterioare cu tobogane si una interioara,piscina pentru copii, terasa, gradina, Aqua Park, salon TV, entertaiment, jocuri, loc de joaca, mini club (4-12 ani), sauna si baie turceasca, centru fitness, 

Contra cost: restaurante a la carte, salon de infrumusetare, karaoke, parcare, mini market, magazine de suveniruri, seif, lift, curataorie si spalatorie, room service, sporturi acvatice, biliarg si bowling, servicii medicale, masaje si proceduri spa.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, uscator de par, TV, mini bar, aer condiționat centralizat, seif, balcon, room service (contra cost).

Sport si agreement

Activitati de relaxare: sauna, baie turceasca, baie cu aburi, sala de fitness, aerobic, tenis de masa, teren de tenis, squash, bowling, sporturi acvatice fara  motor si contra cost: centru Thalasso, masaj, peeling, solar, jocuri electronice și bowling.

Plaja

Hotelul detine plaja privata cu nisip. Umbrelele, sezlongurile, prosoapele si saltelele sunt gratuite, beach snack, beach bar.

Info

***Descrierea este cu caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial al hotelului si a fact sheet - ului. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Piscina exterioara
Fitness
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
piscină interioară