Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEXIA RESORT & SPA


Descriere

Localizare Hotelul ALEXIA RESORT & SPA este situat in Selimiye, Manavgat, la 60 km de aeroportul din Antalya. Facilitati hotel Micul dejun (Bufet deschis), Mic dejun târziu, Prânz (Bufet deschis), Cină (Bufet deschis), Snack bar la piscină, Gözleme, Patiserie și înghețată, Restaurant A la Carte cu bucatarie mediteraneană, Disco bar, Bufet mini de la miezul nopții, Room Service Restaurantul A la Carte este gratuit o dată pe ședere pentru o cazare de minim 7 nopți. Inclus: Baie turcească, saună Cost suplimentra: pachete de masaj personalizate, îngrijirea pielii, masaj cu spumă, tratament de exfoliere Facilitati camera Sistem de blocare electronică a ușii, aer condiționat central, minibar (apă, apă minerală, cola, cola light, fanta, bere - reumplere o dată pe zi), televizor LCD, canale HD locale și internaționale, ceainic și set pentru cafea și ceai, seif, telefon, internet wireless, uscător de păr, papuci, toaletă-baie (duș), balcon sau terasă, pardoseală laminată. Plaja Plaja private la 150 metrii cu nisip fin. Sporturi Step - Aerobic - Darts, Gimnastică în apă - Polo pe apă, Centru de Fitness, Discotecă, Tenis de masă, Squash, Sporturi acvatice incluse și cu plata*.

Facilitati hotel

Alexia Resort & Spa - All Inclusive are un restaurant a la carte cu rezervare in prealabil, centru de fitness, bar și grădină în Side. Cu WiFi gratuit, acest hotel de 5 stele oferă o zonă de plajă privată și room service. Hotelul are o piscină în aer liber, o piscină interioară, divertisment de seară și o recepție deschisă nonstop.

Hotelul are 1 unitate de cazare în clădirea principală și 3 lifturi.
Conexiunea la internet wireless este gratuită în toate camerele, zonele publice și pe plajă.
Hotelul dispune de o sala de sedinte de 168 m2.

Distanta pana la plaja privata este de doar 150 m, aceasta are nisip fin.

Facilitati camere

* Comfort Standard Land View: 31 m² lățime. Pat dublu sau două paturi de o persoană și canapea. Pentru o persoană suplimentară se folosește un pat suplimentar.
* Comfort Standard vedere la piscină: 31 m² lățime. Există un pat dublu sau două paturi de o persoană și o canapea.
* Comfort Standard cu vedere parțială la mare: 31 m² lățime. Pat dublu sau două paturi de o persoană și canapea. Pentru o persoană suplimentară se folosește un pat suplimentar.
* Comfort Standard cu vedere la mare: 31 m² lățime. Există un pat dublu sau două paturi de o persoană și o canapea.
* Terasă Deluxe cu vedere la mare: 31 m² lățime. Pat dublu și canapea/terasa, șezlonguri, halate de baie-papuci, vin și delicii sunt disponibile în ziua de check-in.
* Cameră pentru persoane cu dizabilități: 31 m² lățime. Pat dublu și canapea / Există o baie cu duș special pentru persoanele cu dizabilități.

Restaurant & Bar

Restaurante: Restaurant principal, Restaurant A la Carte, Restaurant cu gustari la piscina 

Bar: Lobby Bar, Pool Bar, Disco Bar

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesare consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Room Service
Piscina exterioara
Acces internet
AC ( aer conditionat )