Informatii utile

Destinatii turistice

Informatii utile

Spania


Spania, reprezinta taramul unde cresteau merele de aur ale lui Hercule , si de asemenea taramul care era considerat Raiul pe Pamant de arabi iar de scriitorii George Orwell si Ernest Hemingway Spania era o arena in care istoria se situa la granita intre faptele eroice si tragedia, cand toreadorii sfidau moartea.
Din toate timpurile, Spania a ramas in ochii necunoscatorilor o tara tesata cu mistere.
Frumusetea unica si asezarea sa geografica privilegiata, intre Europa si Africa,au facut din aceasta tara, inca din antichitate o rascruce, un punct de intalnire intre est si vest. Diversitatea culturala, amestecul de civilizatii care si-au gasit aici un loc ideal, au lasat in urma lor o cultura originala unica, un experiment admirabil.

 

 

Barcelona


Costa Brava este una dintre cele mai cunoscute regiuni din nord-estul Cataloniei, din provincia Girona.
Cu o clima deosebita in perioada de vara si statiuni foarte animate, coastele spaniole sunt destinatia ideala pentru o vacanta de neuitat. Cerul albastru, plajele cu nisip auriu, apele cristaline ale Marii Mediterane reprezinta doar cateva dintre atuurile statiunilor de aici.
In timpul vacantei dumneavoastra, nu veti simti nici un moment plictiseala deoarce oferta de servicii de divertisment este foarte bogata!

Hoteluri

vezi hotelurile pentru Barcelona Spania

Revelion 2019 Barcelona

Locatia: Barcelona
Pret: de la 599 E

Pensiunea Oituz 3*
Mangalia
Pret de la 40 Lei
NEWSLETTER
*  Adresa ta de e-mail: