Informatii utile

Destinatii turistice

Informatii utile

Grecia


Grecia, statiuni agitate, peisaje stâncoase, plaje ascunse, orase antice Cine vizitează o dată Grecia, va rămâne impresionat toată viata. Există atâta varietate aici, în care fiecare insulă oferă un amestec de minunătii pe care nu se poate să le ratezi. Însă frumusetile Greciei nu se datorează numai insulelor sale.

Toată tara este un întins si prietenos litoral. De-a lungul fâsiilor de pământ crestate, dintre Marea Egee si Marea Ionică, cele mai vechi civilizatii, timpuri legendare si obiceiuri puternic înrădăcinate în trecut, se întâlnesc si convietuiesc cu tânărul mileniu.

Trecutul si prezentul alternează, la fel ca si schimbările de peisaj, de la cel marin la cel muntos, oferind vizitatorilor experiente memorabile.

Zakynthos


Insula Zakynthos este vestita pentru frumusetea plajelor sale largi si nisipoase (din Vassilikos, Laganas, Kalamaki, Tsilivi si Alykes) si pentru broastele testoase Caretta - Caretta, specie protejata de lege. Vegetatia insulei este bogata si verde cu plantatii de maslini, citrice si paduri de pini. Plajele sunt rasfirate pe coasta de nord, sud si est, dar cele mai frumoase si mai intinse se afla in sud, unde s-a dezvoltat un puternic centru turistic.

Plaja cu epava unui vapor (Navagio) este o imagine reprezentativa a insulei in toata lumea si unul din punctele turistice cele mai vizitate. Este una din cele mai celebre si fotografiate plaje din lumea intrega fiind inclusa pe buna dreptate in topul primelor 10.

Hoteluri

vezi hotelurile pentru Zakynthos Grecia

Hotel PALLAZO DI ZANTE 4*- All Inclusive

Locatia: Zakynthos
Pret: de la 279 E

Hotel MAJESTIC 4* - All Inclusive

Locatia: Zakynthos
Pret: de la 299 E

Hotel ASTIR PALACE 4* - Mic dejun

Locatia: Zakynthos
Pret: de la 339 E

Hotel AZURE RESORT & SPA 5* - All Inclusive

Locatia: Zakynthos
Pret: de la 350 E

Hotel MEDITERRANEAN BEACH 5*- Demipensiune

Locatia: Zakynthos
Pret: de la 374 E

Pensiunea Oituz 3*
Mangalia
Pret de la 40 Lei
NEWSLETTER
*  Adresa ta de e-mail: