Informatii utile

Destinatii turistice

Informatii utile

Africa


Africa este al doilea continent ca marime de pe Terra si cel mai populat dupa Asia. În Africa se gaseste Nilul, cel mai lung fluviu din lume si Sahara, cel mai mare desert din lume. Cel mai înalt punct al continentului este Muntele Kilimanjaro din Tanzania (5.895 m), iar cel mai jos punct este lacul Assal situat în micuta tara Djibouti (156 m sub nivelul marii). Africa are o suprafata de 30,244,050 km² incluzând si insulele adiacente, ocupa 20,3% din suprafata terestra a planetei. Cu peste 800 de milioane de locuitori în 54 de tari, Africa este gazda a unei septimi din populatia totala de pe glob.
În Africa îsi are originea rasa umana, de-a lungul vaii Marelui Rift African ce traverseaza Etiopia si Kenya fiind descoperite acolo cele mai vechi schelete ale înaintasilor oamenilor de azi.

 

Africa de Sud


Republica Africa de sud, cu o suprafata de 1.219.912 kmp, este un stat situat in cel mai sudic punct al continentului african, cu iesire la Oceanul Atlantic in oartea de vest si Oceanul Indian in est, impartit in noua provincii administrative. Tara se invecineaza de la est la vest cu: Mozambic, Zimbabwe, Botswana si Namibia.

 

Hoteluri

vezi hotelurile pentru Africa de Sud Africa

Revelion 2019 Africa de Sud

Locatia: Africa de Sud
Pret: de la 2095 E

Pensiunea Oituz 3*
Mangalia
Pret de la 40 Lei
NEWSLETTER
*  Adresa ta de e-mail: