Informatii utile

Destinatii turistice

Informatii utile

Africa


Africa este al doilea continent ca marime de pe Terra si cel mai populat dupa Asia. În Africa se gaseste Nilul, cel mai lung fluviu din lume si Sahara, cel mai mare desert din lume. Cel mai înalt punct al continentului este Muntele Kilimanjaro din Tanzania (5.895 m), iar cel mai jos punct este lacul Assal situat în micuta tara Djibouti (156 m sub nivelul marii). Africa are o suprafata de 30,244,050 km² incluzând si insulele adiacente, ocupa 20,3% din suprafata terestra a planetei. Cu peste 800 de milioane de locuitori în 54 de tari, Africa este gazda a unei septimi din populatia totala de pe glob.
În Africa îsi are originea rasa umana, de-a lungul vaii Marelui Rift African ce traverseaza Etiopia si Kenya fiind descoperite acolo cele mai vechi schelete ale înaintasilor oamenilor de azi.

 

Seychelles


Ati visat vreodata sa calatoriti intr-un loc exotic, in care, practic, sa nu faceti altceva decat sa va bronzati pe plaja, sa savurati cocktailuri din fructe proaspete, sa pescuiti dupa pofta inima in apele nepoluate ale oceanului, sa admirati o natura ramasa intacta dupa zeci de mii de ani de existenta, sa vizitati cladiri in stil colonial si sa surprindeti rasaritul, la umbra palmierilor, pe un nisip de un alb imaculat, alaturi de jumatatea voastra? Ei bine, Seychelles este locul care se potriveste perfect tuturor acestor dorinte si chiar mai mult. Este locul in care mai bine de jumatate din teritoriul tarii este o rezervatie naturala, in care luxul pe care il credeati accesibil doar celor extrem de bogati se afla la indemana tuturor, in care traditiile culinare ale Africii, Europei, Arabiei si Asiei se intalnesc intr-un melanj unic si in care istoria piratilor, a corsarilor si a stravechilor navigatori se regaseste intr-un complex de insule ca un vis.

Hoteluri

vezi hotelurile pentru Seychelles Africa

Revelion 2019 Seychelles

Locatia: Seychelles
Pret: de la 2990 E

Pensiunea Oituz 3*
Mangalia
Pret de la 40 Lei
NEWSLETTER
*  Adresa ta de e-mail: