Informatii utile

Destinatii turistice

Informatii utile

Africa


Africa este al doilea continent ca marime de pe Terra si cel mai populat dupa Asia. În Africa se gaseste Nilul, cel mai lung fluviu din lume si Sahara, cel mai mare desert din lume. Cel mai înalt punct al continentului este Muntele Kilimanjaro din Tanzania (5.895 m), iar cel mai jos punct este lacul Assal situat în micuta tara Djibouti (156 m sub nivelul marii). Africa are o suprafata de 30,244,050 km² incluzând si insulele adiacente, ocupa 20,3% din suprafata terestra a planetei. Cu peste 800 de milioane de locuitori în 54 de tari, Africa este gazda a unei septimi din populatia totala de pe glob.
În Africa îsi are originea rasa umana, de-a lungul vaii Marelui Rift African ce traverseaza Etiopia si Kenya fiind descoperite acolo cele mai vechi schelete ale înaintasilor oamenilor de azi.

 

Zanzibar


Zanzibar este un arhipelag de langa coasta de est africana, in Oceanul Indian, la 41 km de coasta Tanzaniei si la 6 grade sud de Ecuator. Este alcatuit din mai multe insule mici si doua insule mari, cea principala cu acelasi nume Zanzibar si in nord insula Pemba. Zanzibar este un teritoriu autonom ce apartine de Tanzania. Capitala a preluat denumirea insulei principale - Zanzibar City fiind renumita pentru orasul vechi Stone Town. Un loc inca neintinat de turismul comercial, cu unele din cele mai salbatice si frumoase plaje din lume, ape exceptional de clare si o enorma diversitate a vietii subacvatice, un rai al amatorilor de scufundari, acesta este Zanzibarul.

Hoteluri

vezi hotelurile pentru Zanzibar Africa

Revelion 2019 Zanzibar

Locatia: Zanzibar
Pret: de la 2645 E

Pensiunea Oituz 3*
Mangalia
Pret de la 40 Lei
NEWSLETTER
*  Adresa ta de e-mail: