Informatii utile

Destinatii turistice

Informatii utile

Austria


Austria este situata in centrul Europei si este o tara cu peisaje impresionante.Fiind situate în Alpi, vestul şi sudul Austriei sunt renumite ca o destinaţie a sporturilor de iarnă.Orasele au si ele un farmec special, de la grandioasele Viena si Salzburg, centre culturale, la micutele sate de munte.

Austria este faimoasa pentru cultura, muzica, arta, dar si pentru multiplele posibilitati pe care le ofera turistilor. Climatul este temperat, cu ierni reci şi veri răcoroase. Principalele oraşe sunt capitala Viena situată pe Dunăre, apoi Salzburg, Innsbruck, Graz şi Linz.

 

Viena


Viena este un ideal-oras tipic european, dar spre deosebire de alte orase europene, este foarte compacta si usor de a vizita. Capitala a Austriei, cuprinde toate traditiile unui oras european, cu constructii in stil roman, gotic, baroc si historicism. Pe langa frumusetea conturata de cladirile vechi, Viena detine si o rezerva culturala deosebita constand in extraordinare muzee, colectii de arta, adunand 50 de teatre, si 100 de muzee.

Hoteluri

vezi hotelurile pentru Viena Austria

Revelion 2019 Viena

Locatia: Viena
Pret: de la 635 E

Pensiunea Oituz 3*
Mangalia
Pret de la 40 Lei
NEWSLETTER
*  Adresa ta de e-mail: