Informatii utile

Destinatii turistice

Informatii utile

Asia


Asia, continentul civilizatiilor, este primul continent ca intindere a lumii. De asemenea, are si cea mai mare inaltime medie a lumii (in afara de Antarctida care este incadrat in grupa continentelor nelocuite) de 960 m. Asia este formata din 47 state.

 

Singapore


SINGAPORE - Republica Singapore este un stat-oraş insular şi cea mai mică ţară din Asia de Sud-est fiind formata din 63 insule, inclusiv Singapore-ul continental. Statul a fost intemeiat de Sir Stamford Raffles pe raul cu acelasi nume, care continua sa fie adevarata "inima" a statului, aici concentrandu-se, de-a lungul cheilor, principalul district de afaceri, cat si sursele de distractie.

MALAYSIA - se afla în Asia de sud-est care cuprinde două teritorii distincte: partea de sud (Peninsula Malaezia şi insulele adiacente) şi partea de nord cu insula Borneo

Calatorii s-au indreptat de secole catre aceasta destinatie: mai intai negustorii in cautare de mirodenii, matase si argint, apoi colonizatorii pentru a cultiva arbori de cauciuc si, in sfarsit, turistii atrasi de apa calduta a oceanului.

 

 

Hoteluri

vezi hotelurile pentru Singapore Asia

Revelion 2019 Singapore si Malaezia

Locatia: Singapore
Pret: de la 1995 E

Pensiunea Oituz 3*
Mangalia
Pret de la 40 Lei
NEWSLETTER
*  Adresa ta de e-mail: