Informatii utile

Destinatii turistice

Informatii utile

Maroc


Regatul Maroc este o ţară în nord-vestul Africii. Are o lungă linie de coastă la Oceanul Atlantic care ajunge până la Marea Mediterana prin Stramtoarea Gibraltar. Se învecinează cu Algeria la est, deşi graniţa este inchisă, Sahara de Vest la sud, Marea Mediterana la nord şi Oceanul Atlantic la vest.

Cu acrobatii si imblanzitorii sai de serpi, Marocul este o tara care incita la visare. Doar la auzul unor nume simbolice ca Marrakesh, Fez, Meknes sau Tangier, imaginatia incepe sa creeze scenarii de basm. Cu o suprafata de peste 710 000 km patrati, Marocul este mai mare decat Texasul, pe teritoriul sau aflandu-se legendarii munti Rif si Atlas, dar si desertul Sahara.

 

Maroc


Doar mentiunea numelui Maroc este suficienta ca sa aprinda imaginatia despre tot felul de lucruri interesante si frumoase,locuri exotice si excitante.

Frumusetea si diversitatea tarii are ceva penrtru fiecare calator- uimitoare frumuseti naturale, flora si fauna, o bogata istorie, orase vibrante, fastivaluri populare sunt intalnite la tot pasul. Relieful Marocului este variat, constituit din desert, campii,podisuri si muntii. Are o vegetatie saraca sau absenta in desert, stepica pe platouri si paduri ( indeosebi de stejar) restranse in muntii Atlas si zone de coasta.

 

Hoteluri

vezi hotelurile pentru Maroc Maroc

Revelion 2019 Maroc

Locatia: Maroc
Pret: de la 920 E

Pensiunea Oituz 3*
Mangalia
Pret de la 40 Lei
NEWSLETTER
*  Adresa ta de e-mail: