Informatii utile

Destinatii turistice

Informatii utile

Israel


Israelul are o varietate imensa de locatii arheologice si de atractii istorice cu o incarcatura aparte, fie ea religioasa sau nu, ba chiar, noi astfel de situri sunt descoperite si aduse la viata an de an.

Situat pe coasta Marii Mediterane, Tel-Aviv-ul este cel mai populat si modern oras israelian. Daca incarcatura istorica si religioasa din Ierusalim nu e pe placul tau, trebuie sa ajungi in aceasta "mecca" economica si culturala a Israelului. Aici poti sa te relaxezi, sa fumezi o hookah (sisha sau narghilea) intr-unul dintre parcuri sau pe o terasa, sa bei o cafea turceasca sau sa petreci pana in zori intr-unul din cluburile din oras. Tel-Aviv este pe buna dreptate supranumit "orasul care nu doarme niciodata".

Iordania


Israelul are o istorie de peste 4000 de ani iar orase vechi si ruine se gasesc la tot pasul. Cele mai cunoscute atractii turistice din tara sunt: Biserica Sfantului Mormant, Cetatea Ierusalimului, Gradinile suspendate din Haifa, Stalpul Biciuirii, Altarul pe Piatra a Sfantului Mormant. Cele mai importante orase din Israel sunt: Ierusalimul, Tel-Aviv si Haifa.

 

Hoteluri

vezi hotelurile pentru Iordania Israel

Revelion 2019 Iordania

Locatia: Iordania
Pret: de la 980 E

Pensiunea Oituz 3*
Mangalia
Pret de la 40 Lei
NEWSLETTER
*  Adresa ta de e-mail: