Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE

Hotel Troya 4* este situat la doar 15 minute de Aeroportul Tenerife Sud, la cativa pasi de Playa de Las Americas.

FACILITATI

Piscina: Doua piscine, una pentru adulti, iar celalta pentru copii.
Club Pentru Copii: Activitati si ateliere conduse si supervizate de ingrijitori specializati. Loc de joaca. Magic Park.
Wellness Centre: sauna, baie de aburi, jacuzzi, dus de contrast, piscina cu jeturi de apa sub presiune, masaj, hidroterapie, tratamente faciale si corporale, sala de fitness
Conferinte si intalniri: sala de conferinte complet echipata.
Restaurant Palapa, Restaurant Buffet, Cocktail Lounge.

CAMERE

Fiecare camera pune la dispozitie: T.V., telefon, A.C., baie dotata cu produse pentru ingrijirea personala si uscator de par.

STANDARD ROOM (27 m2) - pat dublu/doua paturi single. Baie dotata cu dus/cada. Balcon/terasa mobilata.
CLUB ALEXANDRE ROOM (27 m2) - localizate la etajele superioare, cu priveliste spre Plaja Troya. Pat dublu/doua paturi single. Zona de relaxare cu birou si aparat de cafea Nespresso. Baie dotata cu dus, halate si papuci. Balcon/terasa mobilata cu vedere la ocean.
FAMILY ROOM (31 m2) - dormitor cu doua paturi single/un pat queen-size si living cu una sau doua canapele extensibile. Baie dotata cu dus.
JUNIOR SUITE (36 m2) - doua camere: living cu canapea, birou, televizor si balcon mobilat si dormitor cu pat queen-size/doua paturi single. Baie dotata cu halate si papuci. Aparat de cafea Nespresso.
PANORAMIC ROOM - doua camere: living cu canapea, birou, televizor si balcon mobilat si dormitor cu pat queen-size/doua paturi single. Aparat de cafea Nespresso. Baie dotata cu halate, prosoape de plaja si papuci. Terasa cu hamace.

Website oficial: https://www.alexandrehotels.com/en/hoteles/alexandre-hotel-troya

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie