Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lindos Princess


Descriere

Construit in stil traditional grecesc dar cu servicii excelente, Lindos Princess este situat la cativa metri de plaja proprie cu nisip. Hotelul oferă 3 piscine cu apă dulce, un centru sportiv acvatic şi un spa cu piscină interioară.

Localizare

 Este situat pe plaja cu nisip din Lardos premiata cu distinctia "Blue Flag". Lindos se afla la 5km de hotel iar Aeroportul International Rhodos este situat la o distanta de aproximativ 54km de hotel.

Facilitati Hotel

 teren de tenis, teren de minifotbal, darts, tenis de masa, baschet, polo pe apa, volei pe plaja, minigolf, srobic, gimnastica acvatica, animatie si divertisment.

Urmatoarele facilitati sunt oferite cu plata suplimentara: masaj, sporturi acvatice.

Facilitati pentru copii: miniclub (4-12 ani), loc de joaca, piscina cu topogan.

Acest hotel de 4 stele oferă 2 piscine în aer liber cu apă dulce, 2 piscine pentru copii cu apă dulce, un centru de sporturi nautice și un centru spa cu piscină interioară. Este disponibil și un escape room.

Lindos Princess are 3 restaurante tematice, care servesc preparate din bucătăria grecească și italiană, fructe de mare și specialități la grătar. Barul restaurant de pe plajă oferă mese uşoare şi gustări. Puteţi savura o băutură la unul dintre cele 3 baruri, în hol, la piscine sau pe plajă.

Printre activităţile disponibile la Lindos Princess se numără un miniclub pentru copii, precum şi terenuri de tenis, baschet, fotbal şi volei pe plajă. Centrul de wellness şi înfrumuseţare are saună şi hamam. La hotel există un centru comercial cu supermarket şi magazin de cadouri.

Facilitati camere

Camerele sunt echipate cu: baie cu cada sau dus, aer conditionat, seif (cu plata), TV satelit, telefon, minifrigider, uscator de par, balcon sau terasa.

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.hhotels.gr/lindosprincess/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.