Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Veranda Pointe Aux Biches


Descriere



Localizare

Acest hotel se afla situat pe plaja, un loc ideal pentru cei dornici, se afla la Pointe aux Piments, intr-o zona linistita.

Facilitati Hotel

Clientii vor găsi o ambianta placuta in cele 115 camere. Personalul prietenos de la recepție va raspunde cu placere la orice întrebare. Resortul dispune de un schimb valutar, de un chiosc cu ziare, de o biblioteca, de un serviciu de inchiriat masini, de asistenta medicala, de un serviciu de spalatorie si curatatorie, de o sala de conferinte, de un proiector și de un flipchart/markere. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. Pe langa un magazin de suveniruri, aici se mai gasesc si alte magazine. Cei ce calatoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea complexului de vacanță. Oferta cuprinde și un autobuz propriu pentru navetă. Calatorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicleta vor aprecia serviciul de inchiriere de biciclete (contra cost).

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Un bufet bogat la micul dejun și cina garantează savori culinare zilnic.

Facilitati camere

Aparatul de aer conditionat si ventilatorul creează o atmosferă placuta în camere. Balconul sau terasa sunt incluse în dotarile standard ale majoritatii camerelor. De asemenea, sunt disponibile un seif si un minibar. Echiparea de baza cuprinde de asemenea si un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completata de un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit si WiFi (gratuit). In bai se gaseste un uscator de par. Se ofera spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Locul de cazare ofera camere de familie si camere de nefumatori.

Sport/Divertisment

Fie ca practica sport sau cauta odihna, clienții pot inota câteva lungimi de bazin în una din cele 2 piscine exterioare, iar copiii au la dispozitie un bazin cu apa de mica adancime. Diverse posibilităti de a face sport propuse in resortul ofera divertisment. Printre acestea se numara de exemplu tenis, boccia si volei de plaja, si contra cost ciclism/ciclism montan si partide de golf. Este disponibila o serie variata de sporturi, printre care sporturi acvatice ca hidrobicicleta, caiac si snorkelling, iar contra cost catamaran si scufundari subacvatice. Complexul ofera mai multe posibilitati de a practica activitati sportive in interior, ca de exemplu o sala de fitness, tenis de masa si un joc de darts, iar contra cost biliard. La locul de cazare se gaseste o zona de relaxare cu un spa, un salon de înfrumusetare si terapii prin masaj. Programul de divertisment cuprinde un program de recreere si un miniclub.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Parcare
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Exotic
Camere nefumători

Locatie