Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIU Dubai Hotel


Descriere

Hotelul Riu Dubai este situat pe malul marii din Insulele Deira si ofera un sejur all inclusive de 24 de ore pe zi, pentru a va face din vacanta o experienta unica.

Facilitati camere

Hotelul Riu Dubai are mai mult de 750 de camere, unde veti gasi paturi confortabile, aer conditionat, ventilatoare de tavan si minibaruri, printre multe alte servicii. Camera cu vedere la mare de 30 mp, ce a fost special conceputa pentru a va face sederea o experienta unica. In toate, veti gasi fie doua paturi duble mici (120x200 cm), fie un pat king-size (180x200 cm), o canapea in zona de lounge, TV prin satelit, minibar, aer conditionat, un ventilator de tavan si un balcon sau terasa cu vederi frumoase la mare. Suitele Junior cu vedere la mare de la Hotel Riu Dubai sunt o optiune ideala pentru cupluri. Aceste camere de 56 mp au un pat king-size (180x200 cm), o canapea in zona de lounge, TV prin satelit, minibar, aer conditionat, un ventilator de tavan si un balcon sau o terasa cu vedere la mare.

 

Facilitati hotel

Acest hotel all-inclusive ofera o gama larga de optiuni de luat masa, astfel incat sa va puteti bucura de mancaruri alese. In restaurantele de la Hotel Riu Dubai, puteti gusta cele mai bune preparate asiatice, italiene si libaneze, precum si un mic dejun sau pranz cu statii de gatit live iar in baruri, puteti alege dintre gustari si aperitive in orice moment al zilei. Divertismentul si distractia sunt garantate in timpul vacantei dumneavoastra la Hotel Riu Dubai prin activitatile concepute de echipa de divertisment, spectacolele si muzica live si parcul acvatic Splash Water World. Mai mult, cei mai mici membri ai familiei au la dispozitie 2 piscine pentru copii, dintre care una cu tobogane, si clubul RiuLand cu activitati speciale pentru acestia. In cadrul centrului spa puteti sa beneficiate de diferite tratamente si masaje, acesta dispune si de sauna plus cada cu hidromosaj. Zona de piscina va garanteaza, de asemenea, momente de relaxare: bucurati-va de o zi minunata pe sezlonguri, profitati de sansa de a savura o bautura la barurile de la piscina.

 

Localizare hotel

Hotelul Riu Dubai este situat langa o plaja cu nisip. Umbrelele si sezlongurile sunt disponibile gratuit pe plaja. Orasul Vechi Dubai este la aproximativ 4 km (Downtown Dubai este la aproximativ 16 km). Cele mai apropiate baruri și restaurante sunt la aproximativ 4 km. De la hotel se poate ajunge la urmatoarele atractii: Old Souk (aproximativ 6 km) si Dubai Mall ( aproximativ 16 km). Exista statii de taxi si o statie de autobuz la aproximativ 3 km distanta pentru transport. Statia de metrou se afla la 5 km. Aeroportul International Dubai este la o distanta de 12 km fata de hotel.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Camere familii
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie