Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JA Lake View


Descriere

Una din zonele de agrement ale acestei destinatii imbina zona de golf ce se conectează armonios la plaja cu adevărat senină și privată de 800 de metri. Complexul JA găzduiește 348 de camere și apartamente cu balcoane, trei piscine și patru restaurante principale. Oaspeții cazați la Hotelul JA Lake View au acces complet la toate facilitățile JA The Resort, inclusiv JA Equestrian Centre, Calm Spa & Salon, JA Marina și multe altele. Tu decizi cât spațiu vrei, priveliștea pe care o preferi și dacă accesul la Premium Lounge este un lux pe care îl iubești. Ce zici de o cameră interconectata pentru copii? Există, de asemenea, acea suită cu două dormitoare și chiar și facilități gratuite. Alegeți dintre camere de lux, apartamente cu un dormitor cu terase private și camere de zi separate sau apartamente cu două dormitoare cu băi private, balcoane întinse și acces la lounge. Petreceți-vă ziua la terenul de golf de campionat, centrul de echitație, terenurile de tenis sau încercați un nou sport acvatic. Dacă doriți să vă bucurați de o zi relaxantă în Dubai, rezervați un tratament spa sau pur și simplu relaxați-vă la piscină sau la plaja privată. Există ceva pentru toată lumea la Hotelul JA Lake View.

Localizare

Una din zonele de agrement ale acestei destinatii imbina zona de golf ce se conectează armonios la plaja cu adevărat senină și privată de 800 de metri. Complexul JA găzduiește 348 de camere și apartamente cu balcoane, trei piscine și patru restaurante principale. Oaspeții cazați la Hotelul JA Lake View au acces complet la toate facilitățile JA The Resort, inclusiv JA Equestrian Centre, Calm Spa & Salon, JA Marina și multe altele.

 

Facilitati Camera

Tu decizi cât spațiu vrei, priveliștea pe care o preferi și dacă accesul la Premium Lounge este un lux pe care îl iubești. Ce zici de o cameră interconectata pentru copii? Există, de asemenea, acea suită cu două dormitoare și chiar și facilități gratuite. Alegeți dintre camere de lux, apartamente cu un dormitor cu terase private și camere de zi separate sau apartamente cu două dormitoare cu băi private, balcoane întinse și acces la lounge.

 

Facilitati Hotel

Petreceți-vă ziua la terenul de golf de campionat, centrul de echitație, terenurile de tenis sau încercați un nou sport acvatic. Dacă doriți să vă bucurați de o zi relaxantă în Dubai, rezervați un tratament spa sau pur și simplu relaxați-vă la piscină sau la plaja privată. Există ceva pentru toată lumea la Hotelul JA Lake View.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Exotic
Recepție 24h