Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hampton by Hilton Marjan Island


Descriere

Hotelul Hampton by Hilton Marjan Island are 750 de metri de plaja privata si o piscina infinita cu vedere la Golful Arabic. De asemenea, hotelul dispune de sapte restaurante si baruri, un centru de wellness cu sapte sali de tratament si un club de distractie pentru copii si adolescenti cu piscina si loc de joaca.

Facilitati camere

Hampton by Hilton Marjan Island are 515 camere cu aer conditionat, statie de andocare MP3 si apa imbuteliata gratuita. Camerele au vedere la insula sau la mare de la balconul sau terasa mobilata. Baile includ dusuri, uscator de par, papuci, bideu si articole de toaleta gratuite. Toate camerele au, de asemenea, un aparat de cafea/ceai. Serviciul de menaj este disponibil zilnic. Unitatile de cazare sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu, dulap si birou.

 

Facilitati hotel

Hampton by Hilton Maljan Island ofera cazare cu restaurant, snack bar, parcare privata gratuita, o piscina in aer liber si un bar. Acest hotel de 4 stele are o zona de plaja privata, bancomat si WiFi gratuit. Proprietatea ofera o receptie deschisa nonstop, un club pentru copii si schimb valutar. Hampton by Hilton Marjan Island serveste un mic dejun continental de tip bufet. Oaspetii se pot bucura de activitati precum ciclism in jurul orasului Ras Al Khaimah. 

 

Localizare hotel

Centrul comercial Al Khaimah este la 25 km de hotel, iar centrul de conventii Ras Al Khaimah este la 1,2 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Ras Al Khaimah, situat la 21 km de Hampton by Hilton Marjan Island. Proprietatea ofera un serviciu de transfer de la/la aeroport, contra cost.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
lift
Seif
Room Service
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati
Lux
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie