Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Habtoor Grand Beach Resort & Spa Autograph Collection


Descriere

Situat pe faimoasa plaja a Dubaiului - Jumeirah Beach - , Hotelul Habtoor Grand 5* ofera o vedere panoramica asupra Golfului Arabic, oferind oaspetilor servicii de lux.

Localizare

Hotelul Habtoor Grand 5* se afla pe plaja Jumeirah, langa portul de agrement Dubai, iar Mall of Emirates se afla la 10 minute de mers cu masina

Facilitati hotel

Hotelul Habtoor Grand 5* pune la dispozitia turistilor numeroase servicii si facilitati, pentru ca acestia sa aiba parte de o vacanta perfecta. Hotelul dispune de 12 baruri si restaurante tematice, o plaja privata, 2 piscine, terenuri de tenis si squash, zona de Spa, club pentru copii, internet wi-fi, parcare privata, spalatorie-curatatorie, room service, asistenta medicala, camere pentru familii, camera pentru bagaje, seif, umbrele si sezlonguri la piscina si plaja.

Facilitati camere

Frumos decorate, camerele acestui hotel sunt foarte spatioase, cu zone de living si bai superbe. Toate camerele au LCD-tv satelit, DVD Player, aer conditionat, telefon cu linie directa, acces la internet, seif, mini-bar, uscator de par, room service.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Rent-a-car
Piscina interioara
Loc de joaca pt copii
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere nefumatori
Camere familii
Sporturi
Seif
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Lux
Exotic

Locatie