Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat la aproximativ 120 m de plaja din Amoudara, la 5 km de centrul orasului Heraklion, cu magazine, restaurante, cafenele, baruri langa hotel, este recomandat tuturor clientilor dornici de o vacanta activa. Hotelul dispune de 150 camere impartite in 2 constructii, una cu stil arhitectural modern si cealalta in stil traditional. Camerele sunt dotate cu telefon direct, TV satelit, radio, dus si baie, balcon, frigider, seif, aer conditionat si incalzire. Oaspetii hotelului vor beneficia de receptie 24 de ore ,serviciu de check-out, seif, facilitati de schimb valutar si acces la lift, o piscina mare, restaurant, bar la piscina, precum si unitati de cazare elegante, cu vedere la mare sau la munte. Hotelul ofera program de activitati sportive si distractive gratuite, printre care animatie pentru copii, aerobic, baschet, tenis de masa, volei de plaja si fotbal pe plaja.

Localizare

Hotel Marilena este situat la maxim cinci minute de mers pe jos fata de plaja, in statiunea Amoudara. Centrul oraşului Heraklion este la 7 km, iar Aeroportul Internaţional Nikos Kazantzakis din Heraklion este la 11 km. De asemenea, satul Agia Pelagia este la aproximativ 14 km, unde se afla o plaja de nisip si numeroase taverne pe malul marii.

Oaspetii pot vizita diverse puncte de atractie, ca de exemplu: Koules (5,4 km), Muzeul de Istorie a Cretei (5,8 km), Muzeul de Istorie Naturală a Cretei (6 km), Muzeul de Arheologie Heraklion (6,5 km), Heraklion Fortress (6,7 km), El Greco Museum (21,8 km), Nikos Kazantzakis Museum si Watercity Waterpark (21,9 km).

Facilitati hotel

Hotelul dispune de urmatoarele servicii si facilitati: receptie deschisa nonstop, aer conditionat in zonele publice, lounge, snack bar, restaurant (bufet), terasa cu vedere la piscina, bar, piscina cu sezlonguri si umbrele, gradina cu palmieri, schimb valutar, internet Wi-Fi gratuit in tot hotelul, magazin de cadouri, stand cu ziare, parcare, serviciu zilnic de menaj, lounge/ camera cu TV comuna, camera de bagaje (cost suplimentar), fax/copiator, inchirieri auto, personal multilingv (greaca, engleza standard, germana, franceza), seif (contra cost), lift.

Facilitati camere

Camerele sunt spatioase si confortabile, decorate si mobilate modern, dotate cu seif, baie privata cu dus sau cada, uscator de par, telefon, frigider, Tv LCD cu satelit, balcon, mobila de gradina, aer conditionat, dulap/ garderoba, lenjerie, prosoape, pardoseala cu parchet/ marmura.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.