Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Theartemis Palace


Descriere

Hotelul este situat la cateva minute de mers pe jos de centrul orasului Rethymno, la 250 m de plaja cu nisip fin. Acesta se aflala o distanta de 80 km fata de Aeroportul din Heraklion - Creta si 56 km fata de aeroportul din Chania. Hotelul este situat in statiunea Rethymno , in apropiere de plaja. Principala atractie este centrul vechi al orasului Rethymno, aflat la o distanta de aproximativ 15 minute de hotel. Hotelul Theartemis Palace ofera facilitati si servicii precum: restaurante, lobby bar, piscina, bar la piscina, sala de conferinte, masaj, sauna, jacuzzi, sala de fitness, tenis de masa, volei, biliard, ping pong, spectacole de animatie, wifi gratuit. Camerele hotelului sunt frumos decorate si amenajate, oferind urmatoarele facilitati: telefon, TV, balcon, aer conditionat, baie proprie, uscator de par, minibar, articole de infrumusetare, wifi gratuit, facilitati pentru ceai si cafea.

Localizare

Hotelul este situat în Rethymnon, un oraș central și unul dintre cele mai încântătoare din Creta. Hotelul este la doar o scurtă plimbare de orașul vechi pitoresc și la câteva minute de la mare si plaja cu nisip.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor 2 restaurante, bar la piscine, sala conferinta, sala gimnastica, magazine pentru suveniruri, snack bar, cafenea, bar, piscine interioara si piscina exterioara, sauna.

Facilitati camera

Fiecare cameră dispune de o baie proprie cu cadă / duș și uscător de păr. Există, de asemenea, un frigider, TV cu canal de muzica, telefon direct, seif, aer condiționat și încălzire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )