Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PORTO KALAMAKI

Descriere

Fabulos 8,9 Booking.com Reducere 50% aplicata EXCURSIILOR OPTIONALE pentru REZERVARI facute in perioada 04 – 31 Martie. Exceptie face excursia in Santorini & Culinary Show. Hotelul Porto Kalamaki este situat la doar 4 km de pitorescul oras Chania, la 300m de plaja de nisip, aproape de animatele statiuni Platanias si Agia Marina. De la hotel aveti bune conexiuni sper orasul CHANIA, autobuz la fiecare 15 minute. Localizare
Hotelul Porto Kalamaki este situat la doar 4km de pitorescul oras Chania, la 300m de plaja de nisip, aproape de animatele statiuni Platanias si Agia Marina. De la hotel aveti bune conexiuni sper orasul CHANIA.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul are 48 de studiouri şi apartamente cu vedere la gradina, piscina, padure sau mare.  Alte  facilitati: conexiune internet,  program de  divertisment in fiecare seara, echipament pentru scuba diving  la cerere, posibilitatea de practicare a sporturilor nautice.