Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SILVER BEACH (ADULTS ONLY)


Descriere



Localizare

Situat în stațiunea Roda, acest hotel se află la doar 2 minute de mers de plajă și de centrul Roda unde restaurante, baruri și magazine de suveniruri . Corfu Town este de 37 km, iar aeroportul la aproximativ 40 km. Atracția turistică, Canal D’Amour se află la 12 km de hotel.

Facilitati Hotel

Proprietatea este alcătuită din clădirea principală și anexă.  Facilitățile hotelului  includ o recepție de 24 de ore, lift, sală TV, un restaurant, terasă exterioară, biliard și un serviciu de spălătorie. Există o piscină cu tobogan precum și o piscină pentru copii , un snack bar la piscină și șezlonguri și umbrele de soare.

Facilitati camere

Hotelul dispune de 60 de camere duble dotate cu o baie proprie, telefon , radio, balcon. AC, frigider și seif – (contra cost).

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://silverbeachcorfu.com/) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Wi-fi / Wireless Lan
Recepție 24h