Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KREMLIN PALACE (EX: ASTERIA KREMLIN PALACE)


Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Lara, la 15 km de aeroportul din Antalya si la 20 km de centrul orasului Antalya. Pozitionat la malul marii, acest hotel ofera acces la o plaja privata cu nisip si piscine exterioare cu tobogane. Restaurantul principal ofera preparate locale, internationale si de asemenea hotelul are si 4 restaurante a la carte. Copii se pot bucura de parcul acvatic, mini-club si mini-disco. Alte activitati disponibile in hotel sunt tenis, sporturi acvatice si tir cu arcul. Are piscina interioara si piscina interioara pentru copii.

Facilitati hotel

Hotelul ASTERIA KREMLIN PALACE a fost deschis in anul 2003 si renovat in 2020. Este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 75000 mp si dispune de 875 de camere repartizate in cladirea principala cu 5 etaje si 3 cladiri anexe cu 4-6 etaje.  Hotelul este situat in Lara, la 17 km de centrul orasului Antalya si la 20 km fata de aeroport.

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 4 restaurante a la carte, 7 baruri, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, piscina cu 3 tobogane, piscina interioara, sauna, baie turceasca, centru fitness, aerobic, tenis de masa, muzica live, discoteca, programe de animatie, jocuri la piscina si pe plaja, internet wi-fi. 
Servicii cu plata: pavilioanele pe plaja, telefon, fax, servicii curatatorie, servicii medicale, centrul de jocuri, masaj si alte tratamente in centrul spa, nocturna pentru terenul de tenis.

Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club 4-12 ani, junior club 13-16 ani (doar in sezon), mini disco, bufet pentru copii la pranz si cina.

ASTERIA KREMLIN PALACE are plaja privata cu nisip cu lungime de 200 m si 2 pontoane. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Facilitati camera

Camerele hotelului dispun de: baie cu cada sau cabina de dus, uscator de par, papuci de casa, telefon, TV, seif, mini bar, acces internet, aer conditionat.

Camerele superior sunt renovate.

Camerele standard sunt nerenovate.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Bar
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )
Fitness
Camere familii
Acces internet
Camera pentru bagaje
piscină interioară
Recepție 24h
Camere nefumători